PUBLICITATE
Sursa :: Firma V via Shutterstock
Ouă de garnitură pentru supă
Eierstich este un acompaniament minunat în supe sau ca ingrediente în tocană. Rețeta arată cum să faci Eierstich foarte simplu.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 4 Bucată ouă
- 200 ml lapte
- 1 Pinch sare
- 1 Pinch nucșoară
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Pentru omleta taiati ouale si puneti-le intr-o farfurie.
2. Pasul
Adăugați laptele, sarea și nucșoara și bateți bine totul.
3. Pasul
Turnați amestecul într-o formă căptușită cu unt.
4. Pasul
Puneți forma într-o baie de apă și gătiți omleta la 150 de grade Celsius timp de aproximativ 25 de minute în cuptor.
5. Pasul
Verificați cu o scobitoare dacă ouăle au devenit solide.
6. Pasul
Lăsați compoziția de ou să se răcească puțin înainte de a o tăia cubulețe și a o introduce în supă.