:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/b2l9xYQ5yH2wgVeYn62O/4501d294e3e5744f18ebea001b56c8.jpeg)
Ouă umplute delicioase în mai puțin de 10 minute!
Ouăle umplute sunt perfecte pentru o gustare rapidă sau o masă ușoară, iar prepararea lor este extrem de simplă și rapidă. Cu o textură cremoasă și o aromă delicioasă, vor fi cu siguranță un succes la orice ocazie!
Ingrediente
- 4 ouă fierte
- 2 linguri maioneză
- 1 linguriță Muștar
- sare și piper după gust
- 1 lingură ceapă verde tocată mărunt opțional
Ultimele broșuri
Procedura
Tăiați ouăle fierte în jumătăți pe lungime și scoateți gălbenușurile într-un castron mic.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/b2l9xYQ5yH2wgVeYn62O/dc101ba37dc870fd6469bc9390f9a8.jpeg)
Sursa :: Youtube
Folosind o furculiță, zdrobiți gălbenușurile până devin o pastă fină. Adăugați maioneza, muștarul, sarea și piperul în castron și amestecați bine până când compoziția este omogenă.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/b2l9xYQ5yH2wgVeYn62O/6bcd6fcb097872eea0ea62b8a20d39.png)
Sursa :: Youtube
Umpleți jumătățile de ouă cu amestecul de gălbenuș și maioneză folosind o linguriță sau o pungă de patiserie pentru a crea un model decorativ.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/b2l9xYQ5yH2wgVeYn62O/05f9e6dc08864145e4992ab0e509ef.jpeg)
Sursa :: Youtube
Decorați ouăle cu puțină ceapă verde dacă doriți și serviți imediat.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/b2l9xYQ5yH2wgVeYn62O/4768c251b66da532930e866ccca8ec.jpeg)
Sursa :: Youtube