PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay: fancycrave1

Pâine casnică fără maia

Această rețetă este excelentă pentru cei care doresc să-și prepare propria pâine casnică, dar nu au la dispoziție maia. Deși maia este metoda tradițională de a prepara pâine, veți descoperi cu această rețetă că este posibil să creați o pâine la fel de gustoasă și frumos crescută și fără ea.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
1
  • 500 g făină autogresată Adăugat la
  • 1 linguriță Sare Adăugat la
  • 1 linguriță zahăr Adăugat la
  • 1 Ambalare drojdie uscată Adăugat la
  • 300 ml apă Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

200 min.
1. Pasul

Într-un bol, amestecați făina, sarea, zahărul și drojdia uscată.

2. Pasul

Adăugați treptat apa și amestecați până când aluatul se combină complet și devine neted.

3. Pasul

Acoperiți aluatul și lăsați-l să crească într-un loc cald timp de 2 ore sau până când își dublează volumul.

4. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 200 ° C.

5. Pasul

Puneți aluatul într-o tavă căptușită cu hârtie de copt și coaceți timp de 35-40 de minute, sau până când pâinea se va îngălbeni și se va întări la atingere.

6. Pasul

Lăsați pâinea să se răcească înainte de a o tăia.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou