PUBLICITATE

Sursa :: christianhorz from Canva

Pâine de secară cu maia

Pași de pregătire

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
1

Cuvertură:

  • 1 ro Drojdie diferit Adăugat la
  • 150 g apă Adăugat la
  • 150 g făină autogresată Adăugat la

Unelte:

  • 300 g Diferite maia Adăugat la
  • 300 g Faina diferita de paine Adăugat la
  • 250 ml apă Adăugat la
  • 1 ro sare Adăugat la
  • amidon de cartofi Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

720 min.
1. Pasul

Maia: Într-un borcan, amestecăm maia cu făină și apă. Închidem și lăsăm să se odihnească 8 ore.

2. Pasul

Apoi adăugăm restul de ingrediente și amestecăm cu o lingură pentru a forma aluatul.

3. Pasul

Desfaceți frecvent pe o placă înfăinată, pliați și formați într-un chiflă.

4. Pasul

Des adesea legatura în jos în coșul care este presărat cu amidon de cartofi.

5. Pasul

Lăsăm pâinea să fermenteze 6 ore.

6. Pasul

Transferăm pâinea din coș pe o tavă încălzită, care este acoperită cu hârtie de copt.

7. Pasul

Preîncălzim cuptorul la 250 °C și coacem pâinea timp de 15 minute cu abur, apoi reducem temperatura la 200 °C și coacem încă 40 de minute fără abur.

8. Pasul

Lăsăm pâinea să se răcească.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou