PUBLICITATE
Sursa :: christianhorz from Canva
Pâine de secară cu maia
Pași de pregătire
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
1
Cuvertură:
- 1 ro Drojdie diferit
- 150 g apă
- 150 g făină autogresată
Unelte:
- 300 g Diferite maia
- 300 g Faina diferita de paine
- 250 ml apă
- 1 ro sare
- amidon de cartofi
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
720 min.
1. Pasul
Maia: Într-un borcan, amestecăm maia cu făină și apă. Închidem și lăsăm să se odihnească 8 ore.
2. Pasul
Apoi adăugăm restul de ingrediente și amestecăm cu o lingură pentru a forma aluatul.
3. Pasul
Desfaceți frecvent pe o placă înfăinată, pliați și formați într-un chiflă.
4. Pasul
Des adesea legatura în jos în coșul care este presărat cu amidon de cartofi.
5. Pasul
Lăsăm pâinea să fermenteze 6 ore.
6. Pasul
Transferăm pâinea din coș pe o tavă încălzită, care este acoperită cu hârtie de copt.
7. Pasul
Preîncălzim cuptorul la 250 °C și coacem pâinea timp de 15 minute cu abur, apoi reducem temperatura la 200 °C și coacem încă 40 de minute fără abur.
8. Pasul
Lăsăm pâinea să se răcească.