PUBLICITATE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/xtcOOiCAQkO-sdFGWojk/69032d50e8c92fdd4c7dbd509374f5.jpeg)
Sursa :: oleksandranaumenko from Canva
Pâine de secară de casă
Patiseria de casă este întotdeauna proaspătă și gustoasă. Această rețetă vă permite să creați o pâine de secară de casă perfect aerată și aromată, direct în bucătăria dvs.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
1
- 500 g Făină de secară
- 500 g Făină netedă
- 1 Lingura # Unelte ## funcții namespace funcții { // Salvează textul tradus type save_translation = (_: { text: string, }) => orice; } // namespace funcții
- 2 linguri Zahăr
- 2 linguri Drojdie uscată
- 600 ml Apă caldă
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
220 min.
1. Pasul
Pregătiți toate ingredientele.
2. Pasul
Puneți toate ingredientele în vasul de copt în ordinea indicată.
3. Pasul
Selectați programul 'Pâine de grâu' și apăsați 'Start'.
4. Pasul
După ce ați terminat coacerea pâinii, scoateți-o și lăsați-o să se răcească.
5. Pasul
Poftă bună!