PUBLICITATE
Sursa :: irynamelnykphotos from Canva
Pâine fără gluten
Pâine delicioasă și aromată, ideală pentru cei care trebuie sau doresc să limiteze aportul de gluten. Această rețetă este simplă și nu necesită abilități speciale de copt.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
1
- 400 g Făină fără gluten
- 1 linguriță sare
- 2 lingurițe Drojdie uscată
- 1 linguriță zahăr
- 2 linguri ulei de măsline
- 400 ml apă
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
180 min.
1. Pasul
Amestecă toate ingredientele uscate (făină, sare, drojdie, zahăr) într-un bol.
2. Pasul
Adăugați ulei de măsline și apă.
3. Pasul
Amestecați totul împreună până când obțineți un aluat neted.
4. Pasul
Lăsați aluatul să se odihnească într-un loc cald timp de 1 oră.
5. Pasul
Preîncălziți cuptorul la 190 °C.
6. Pasul
Coaceți pâinea fără gluten timp de 45-50 de minute.