PUBLICITATE

Sursa :: irynamelnykphotos from Canva

Pâine fără gluten

Pâine delicioasă și aromată, ideală pentru cei care trebuie sau doresc să limiteze aportul de gluten. Această rețetă este simplă și nu necesită abilități speciale de copt.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
1
  • 400 g Făină fără gluten Adăugat la
  • 1 linguriță sare Adăugat la
  • 2 lingurițe Drojdie uscată Adăugat la
  • 1 linguriță zahăr Adăugat la
  • 2 linguri ulei de măsline Adăugat la
  • 400 ml apă Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

180 min.
1. Pasul

Amestecă toate ingredientele uscate (făină, sare, drojdie, zahăr) într-un bol.

2. Pasul

Adăugați ulei de măsline și apă.

3. Pasul

Amestecați totul împreună până când obțineți un aluat neted.

4. Pasul

Lăsați aluatul să se odihnească într-un loc cald timp de 1 oră.

5. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 190 °C.

6. Pasul

Coaceți pâinea fără gluten timp de 45-50 de minute.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou