PUBLICITATE
Panzanella
Salata Panzanella inspirată de Florența italiană
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 3 ks Ardei roșii prăjiți
- sare de mare
- 300 g roșii cherry
- 300 g roșii
- busuioc proaspăt
- 1 ceapă roșie
- 1 căței de usturoi
- 4 ks hamsii
- 80 g măsline negre
- 2 ks de pâine veche
- Roșii San Marzano
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
25 min.
1. Pasul
# Unelte ## funcții spațiul de nume funcții { // Salvează textul tradus tipul save_translation = (_: { text: string, }) => orice; } // spațiul de nume funcții
2. Pasul
într-un castron mai mare, tăiați roșiile roșii coapte și cărnoase (San Marzano - buffalo heart - bush) se adaugă ardeii prăjiți tocați
3. Pasul
Ceapă roșie tocată, măsline și anșoa,
4. Pasul
Mâncăm pâine mai veche. Și toate acestea le stropim cu sosul pregătit din oțet de vin roșu. Decorăm cu busuioc sau cu microplante proaspete, cu mărar