PUBLICITATE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/LiQq0s2oEz90uMPi63fy/e7fba6f12906965cda8b603dfe5709.jpeg)
Panzanella
Salata Panzanella inspirată de Florența italiană
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 3 ks Ardei roșii prăjiți
- sare de mare
- 300 g roșii cherry
- 300 g roșii
- busuioc proaspăt
- 1 ceapă roșie
- 1 căței de usturoi
- 4 ks hamsii
- 80 g măsline negre
- 2 ks de pâine veche
- Roșii San Marzano
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
25 min.
1. Pasul
# Unelte ## funcții spațiul de nume funcții { // Salvează textul tradus tipul save_translation = (_: { text: string, }) => orice; } // spațiul de nume funcții
2. Pasul
într-un castron mai mare, tăiați roșiile roșii coapte și cărnoase (San Marzano - buffalo heart - bush) se adaugă ardeii prăjiți tocați
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/LiQq0s2oEz90uMPi63fy/1cc7ef032df8f56048bcc61a84c26c.jpeg)
3. Pasul
Ceapă roșie tocată, măsline și anșoa,
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/LiQq0s2oEz90uMPi63fy/10adf7d091f00dbbe1c95d1ba59b8f.jpeg)
4. Pasul
Mâncăm pâine mai veche. Și toate acestea le stropim cu sosul pregătit din oțet de vin roșu. Decorăm cu busuioc sau cu microplante proaspete, cu mărar
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/LiQq0s2oEz90uMPi63fy/4100226ffb17d98fcb1d69c04edf54.jpeg)