PUBLICITATE
Panzanella

Panzanella

Salata Panzanella inspirată de Florența italiană

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 3 ks Ardei roșii prăjiți Adăugat la
  • sare de mare Adăugat la
  • 300 g roșii cherry Adăugat la
  • 300 g roșii Adăugat la
  • busuioc proaspăt Adăugat la
  • 1 ceapă roșie Adăugat la
  • 1 căței de usturoi Adăugat la
  • 4 ks hamsii Adăugat la
  • 80 g măsline negre Adăugat la
  • 2 ks de pâine veche Adăugat la
  • Roșii San Marzano Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

25 min.
1. Pasul

# Unelte ## funcții spațiul de nume funcții { // Salvează textul tradus tipul save_translation = (_: { text: string, }) => orice; } // spațiul de nume funcții

2. Pasul

într-un castron mai mare, tăiați roșiile roșii coapte și cărnoase (San Marzano - buffalo heart - bush) se adaugă ardeii prăjiți tocați

Panzanella - pasul de preparare 1
3. Pasul

Ceapă roșie tocată, măsline și anșoa,

Panzanella - pasul de preparare 1
4. Pasul

Mâncăm pâine mai veche. Și toate acestea le stropim cu sosul pregătit din oțet de vin roșu. Decorăm cu busuioc sau cu microplante proaspete, cu mărar

Panzanella - pasul de preparare 1

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou