PUBLICITATE
Sursa :: Langan from Canva
Pasta de roșii
O pastă de roșii casnică, rapidă și ușoară, plină de gust și aromă. Ideală pentru sosuri, supe sau ca bază pentru pizza.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 1 kg Roșii
- 2 ks usturoi
- 1 ks The Onion
- 1 linguriță sare
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade. Spălați roșiile și tăiați-le mărunt. Curățați ceapa și usturoiul și tăiați-le fin.
2. Pasul
Pe foița de copt răspândim roșiile, le presărăm cu usturoi și ceapă tocate. Adăugăm sare și piper. Coacem timp de 20 de minute.
3. Pasul
După coacere, amestecăm și mixăm roșiile.
4. Pasul
Turnăm piureul într-o sticlă de sticlă curată, răcim și păstrăm în frigider.