PUBLICITATE
Sursa :: Mariha_kitchen from Getty Images
Paste cu carne tocată
Acesta este un fel de mâncare italian popular, care poate fi pregătit rapid și ușor. Perfect pentru o cină în familie sau pentru o întâlnire cu prietenii.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Paste
- 500 g Spaghete macaroane
Sos de carne
- 500 g Carne tocată
- 1 sticlă Pasă de roșii
- 2 dinți usturoi
- 1 bucată ceapă
- 1 linguriță Sare
- 1⁄2 linguriță piper
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Gătește pastele în apă sărată conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
2. Pasul
În timpul gătitului pastelor, prăjește ceapa și usturoiul prelucrat pentru sos, în tigaie.
3. Pasul
Când ceapa și usturoiul devin aurii, adaugă carnea tocată. Prajește până când carnea este bine prăjită.
4. Pasul
Adauga pasta de rosii, sare, piper si fierbe la foc mic aproximativ 10 minute.
5. Pasul
Când sosul este gata, adăugați paste fierte la acesta și amestecați bine.
6. Pasul
Serviți cald, presarat cu parmezan ras sau alt brânză tare.