PUBLICITATE
Sursa :: Ildi via Adobe Stock
Paste cu varză de Bruxelles
O paste sățioasă și sănătoasă cu varză de Bruxelles și parmezan. Acest fel de mâncare este ușor de preparat și perfect pentru un prânz sau o cină rapidă.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Paste
- 500 g Pastele de alegerea ta
Conopidă
- 400 g Conopidă
- 2 Lingură de masă ulei de măsline
- 1 Lingură de ceai sare
- 1 Lingură de ceai Piper negru
Pentru servire
- 100 g parmezan ras
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
45 min.
1. Pasul
Gătește pasta conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Asigură-te că este al dente.
2. Pasul
În timp ce pastele fierb, taie varza de Bruxelles pe jumătate și prăjește-o într-o tigaie cu ulei de măsline până devine moale și se rumenește. Asezonează-o cu sare și piper negru.
3. Pasul
Scurge pastele și adaugă-le în tigaie. Amestecă-le bine cu varza de Bruxelles și acoperă-le cu parmezan ras.
4. Pasul
Serviți imediat pasta și bucurați-vă sau lăsați-o să vă placă!