PUBLICITATE

Sursa :: Ildi via Adobe Stock

Paste cu varză de Bruxelles

O paste sățioasă și sănătoasă cu varză de Bruxelles și parmezan. Acest fel de mâncare este ușor de preparat și perfect pentru un prânz sau o cină rapidă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Paste

  • 500 g Pastele de alegerea ta Adăugat la

Conopidă

  • 400 g Conopidă Adăugat la
  • 2 Lingură de masă ulei de măsline Adăugat la
  • 1 Lingură de ceai sare Adăugat la
  • 1 Lingură de ceai Piper negru Adăugat la

Pentru servire

  • 100 g parmezan ras Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Gătește pasta conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Asigură-te că este al dente.

2. Pasul

În timp ce pastele fierb, taie varza de Bruxelles pe jumătate și prăjește-o într-o tigaie cu ulei de măsline până devine moale și se rumenește. Asezonează-o cu sare și piper negru.

3. Pasul

Scurge pastele și adaugă-le în tigaie. Amestecă-le bine cu varza de Bruxelles și acoperă-le cu parmezan ras.

4. Pasul

Serviți imediat pasta și bucurați-vă sau lăsați-o să vă placă!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou