PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay: Schäferle

Paste făcute în casă farfalle

Faceți paste făcute în casă farfalle cu această rețetă simplă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 250 g făină simplă specială Adăugat la
  • 3 ks ou Adăugat la
  • 1 ro ulei de măsline Adăugat la
  • 1 ro apă călduță Adăugat la
  • sare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Într-un bol amestecăm făina cu ouăle, uleiul, sarea și apa caldă.

2. Pasul

Vom pregăti un aluat neted și ferm, pe care îl vom lăsa să se odihnească pentru o moment.

3. Pasul

Adesea o întindem subțire.

4. Pasul

Îl acoperim ușor cu făină și îl tăiem în benzi de 4 cm, pe care le tăiem mai departe în bucăți de 3 cm. Vom obține astfel o bucată de aluat în formă de dreptunghi de 4×3 cm.

5. Pasul

Din dreptunghiuri vom face forma farfalle. Cu degetul arătător ne ținem centrul pastelor, cu degetul mare și degetul mijlociu tragem marginile pastelor spre centru către degetul arătător.

6. Pasul

Apăsăm ușor la mijloc fundița gata făcută pentru a-i menține forma.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou