PUBLICITATE
Sursa :: Pixabay: Schäferle
Paste făcute în casă farfalle
Faceți paste făcute în casă farfalle cu această rețetă simplă.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 250 g făină simplă specială
- 3 ks ou
- 1 ro ulei de măsline
- 1 ro apă călduță
- sare
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
90 min.
1. Pasul
Într-un bol amestecăm făina cu ouăle, uleiul, sarea și apa caldă.
2. Pasul
Vom pregăti un aluat neted și ferm, pe care îl vom lăsa să se odihnească pentru o moment.
3. Pasul
Adesea o întindem subțire.
4. Pasul
Îl acoperim ușor cu făină și îl tăiem în benzi de 4 cm, pe care le tăiem mai departe în bucăți de 3 cm. Vom obține astfel o bucată de aluat în formă de dreptunghi de 4×3 cm.
5. Pasul
Din dreptunghiuri vom face forma farfalle. Cu degetul arătător ne ținem centrul pastelor, cu degetul mare și degetul mijlociu tragem marginile pastelor spre centru către degetul arătător.
6. Pasul
Apăsăm ușor la mijloc fundița gata făcută pentru a-i menține forma.