PUBLICITATE
Sursa :: igorr1 from Getty Images
Păstrăv la cuptor în folie de aluminiu
Rețetă pentru păstrăv copt la cuptor și în folie de aluminiu.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
2
- 2 bucată Păstrăv întreg
- 2 bucată Lămâi
- 6 cuișoare Usturoi
- ulei de măsline
- sare
- piper negru măcinat
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Începeți prin a preîncălzi cuptorul la 220°C.
2. Pasul
Între timp, clătiți păstrăvul și uscați-l cu prosoape de hârtie. 3. Se condimentează interiorul păstrăvului cu sare și piper și se adaugă cățeii de usturoi. Apoi ungeți păstrăvul cu ulei de măsline și puneți feliile de lămâie în interior.
3. Pasul
Înfășurați păstrăvul în folie de aluminiu și puneți-l pe o foaie de copt.
4. Pasul
Se dă la cuptor pentru aproximativ 20 de minute. Această coacere în folie de aluminiu este grozavă pentru că peștele nu se usucă și rămâne suculent.