PUBLICITATE

Sursa :: gbh007 from Getty Images

Păstrăv la grătar

Păstrăvul la grătar este mâncarea perfectă pentru vară.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 4 bucată Păstrăvul Adăugat la
  • 1 bucată lămâie Adăugat la
  • 4 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • Rosemary Adăugat la
  • 150 g unt Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Încălziți grătarul la o temperatură medie ridicată.

2. Pasul

Curățați păstrăvul și uscați-l cu un prosop de hârtie.

3. Pasul

Tăiați lămâia în felii subțiri, tocați usturoiul și rozmarinul mărunt.

4. Pasul

Tăiați păstrăvul pe ambele părți și umpleți-l cu lămâie tăiată, usturoi și rozmarin.

5. Pasul

Topiți untul și împodobiți cu el păstrăvul.

6. Pasul

Puneți păstrăvul pe grătar și gătiți-l timp de 5 până la 7 minute pe fiecare parte.

7. Pasul

Înainte de servire, stropiți păstrăvul cu suc de lămâie.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou