PUBLICITATE
Sursa :: gbh007 from Getty Images
Păstrăv la grătar
Păstrăvul la grătar este mâncarea perfectă pentru vară.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 4 bucată Păstrăvul
- 1 bucată lămâie
- 4 cuișoare Usturoi
- Rosemary
- 150 g unt
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
45 min.
1. Pasul
Încălziți grătarul la o temperatură medie ridicată.
2. Pasul
Curățați păstrăvul și uscați-l cu un prosop de hârtie.
3. Pasul
Tăiați lămâia în felii subțiri, tocați usturoiul și rozmarinul mărunt.
4. Pasul
Tăiați păstrăvul pe ambele părți și umpleți-l cu lămâie tăiată, usturoi și rozmarin.
5. Pasul
Topiți untul și împodobiți cu el păstrăvul.
6. Pasul
Puneți păstrăvul pe grătar și gătiți-l timp de 5 până la 7 minute pe fiecare parte.
7. Pasul
Înainte de servire, stropiți păstrăvul cu suc de lămâie.