PUBLICITATE

Sursa :: Darl1930 via Adobe Stock

Patiserie savuroasă cu puf pentru o petrecere cu legume

Fiind o iubitoare de patiserie sărată, am găsit rețeta perfectă pentru un antreu delicios și impresionant. De fiecare dată când le pregătesc, aceste produse de patiserie cu pufuleți sunt un succes absolut pentru invitații mei. Umplutura lor din legume proaspete și brânzeturi aromate poate fi variată în funcție de sezon și de gust.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
12
  • 1 Rol Pateu cu pufuleți gata preparat Adăugat la
  • 2 roșu Ardei Adăugat la
  • 1 dovlecei Adăugat la
  • 1 mic broccoli Adăugat la
  • 200 gr Brânză feta Adăugat la
  • 1 ou Adăugat la
  • sare și piper după gust Adăugat la
  • 1 Lingură de ceai oregano Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

40 min.
1. Pasul

Pentru a coace foitajul, mai întâi se taie ardeii și dovleceii în cubulețe mici și se împarte broccoli în buchețele mici. Din experiența mea, acest amestec are dimensiunea ideală pentru aluat.

2. Pasul

Se taie feta în cubulețe și se adaugă în foitaj împreună cu legumele. Apoi se asezonează foitajul cu sare, piper și oregano, după gust.

3. Pasul

Acum împărțiți foitajul în pătrate de aproximativ 10 x 10 cm. Am constatat că această dimensiune funcționează bine pentru umplere și pliere.

4. Pasul

Se pune o linguriță din amestecul de legume pe fiecare pătrat, se pliază și se apasă ferm pe margini.

5. Pasul

Se întinde oul bătut peste găluște. Acest lucru le dă o culoare frumoasă, aurie și brună, atunci când sunt coapte.

6. Pasul

Coaceți buzunarele din pastă cu pufuleți la 180 de grade timp de aproximativ 15-20 de minute, până când acestea sunt bine ridicate și aurii. Stați cu ochii pe ele, deoarece fiecare cuptor este ușor diferit.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou