PUBLICITATE
Sursa :: Lilechka75 from Getty Images
Piure de mazăre cu smântână
Piureul de mazăre cu smântână este acompaniamentul meu preferat pentru carne. Îmi place consistența sa delicată și gustul ușor dulceag pe care îl are mazărea simplă. Prepararea nu este deloc dificilă, iar cu ajutorul smântânii, mazărea capătă o cu totul altă dimensiune.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 500 g Mazăre congelată
- 200 ml Frișcă
- Sare, piper negru
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Puneți mazărea într-o cratiță și adăugați apă cât să o acopere. Se fierbe la foc mediu timp de aproximativ 15 minute, când mazărea trebuie să fie fragedă. Recomandarea mea este să lăsați mazărea să mai fiarbă puțin, în loc să o lăsați să se întărească.
2. Pasul
Scurgeți mazărea după ce a fiert și puneți-o din nou în oală. Adăugați smântâna, sarea și piperul. Folosind un blender de imersie, se pasează până la omogenizare. ň
3. Pasul
Se servește piureul cald.