Sursa :: LauriPatterson from Getty Images Signature
Pizza fără făină
Această alternativă sănătoasă și gustoasă la pizza tradițională include un aluat făcut din conopidă. Este o modalitate grozavă de a include mai multe legume în dieta ta și, în plus, este delicioasă!
Ingrediente
Des
- 1 ks conopidă
- 100 g mozzarella
- 1 ks ou
- 1 Articolul busuioc uscat
- 1 Articolul oregano uscat
- 1⁄2 Articolul Sare
Cerul
- 200 g ketchup
- 100 g mozzarella
- 1 ks roșii
- 1 ks Ardei
Ultimele broșuri
Procedura
Încălziți cuptorul la 200 de grade și pregătiți o tavă de copt, pe care o îmbrăcați cu hârtie de copt.
Desfaceți conopida în buchețele și introduceți-le în blender.
Puneti conopida mixata intr-un vas, adaugati branza rasa, oua, busuioc, oregano si sare. Amestecati bine.
Turnați amestecul pe tava și modelați în forma de pizza.
Puneți pizza în cuptor și coaceți-o aproximativ 15 minute, până când aluatul devine auriu.
Apoi selectați-l, ungeți-l cu ketchup și presărați cu garnitură.
Puneți pizza înapoi în cuptor și coaceți pentru încă 10 minute.