PUBLICITATE

Sursa :: LauriPatterson from Getty Images Signature

Pizza fără făină

Această alternativă sănătoasă și gustoasă la pizza tradițională include un aluat făcut din conopidă. Este o modalitate grozavă de a include mai multe legume în dieta ta și, în plus, este delicioasă!

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Des

  • 1 ks conopidă Adăugat la
  • 100 g mozzarella Adăugat la
  • 1 ks ou Adăugat la
  • 1 Articolul busuioc uscat Adăugat la
  • 1 Articolul oregano uscat Adăugat la
  • 12 Articolul Sare Adăugat la

Cerul

  • 200 g ketchup Adăugat la
  • 100 g mozzarella Adăugat la
  • 1 ks roșii Adăugat la
  • 1 ks Ardei Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Încălziți cuptorul la 200 de grade și pregătiți o tavă de copt, pe care o îmbrăcați cu hârtie de copt.

2. Pasul

Desfaceți conopida în buchețele și introduceți-le în blender.

3. Pasul

Puneti conopida mixata intr-un vas, adaugati branza rasa, oua, busuioc, oregano si sare. Amestecati bine.

4. Pasul

Turnați amestecul pe tava și modelați în forma de pizza.

5. Pasul

Puneți pizza în cuptor și coaceți-o aproximativ 15 minute, până când aluatul devine auriu.

6. Pasul

Apoi selectați-l, ungeți-l cu ketchup și presărați cu garnitură.

7. Pasul

Puneți pizza înapoi în cuptor și coaceți pentru încă 10 minute.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou