PUBLICITATE
Pizzové koláčiky
Pizzové koláčiky sú mini verzia tradičnej pizzy. Sú ideálne na oslavy, párty alebo ako rýchle občerstvenie.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
12
Des
- 500 g făină autogresată
- 1 linguriță bicarbonat de sodiu
- 2 lingurițe Drojdie uscată
- 1 linguriță zahăr
- 350 ml Apă caldă
Umplutura
- 150 g șuncă
- 150 g Instrumente ## funcții spațiul funcțiilor { // Salvează textul tradus tip save_translation = (_: { text: string, }) => orice; } // spațiul funcțiilor
- 200 g sos de roșii
- 1 linguriță oregano
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Amestecați făina, bicarbonatul de sodiu, drojdia uscată și zahărul. Adăugați treptat apă caldă și amestecați până când se formează un aluat neted. Lăsați aluatul să dospească timp de 10 minute la căldură.
2. Pasul
Rulați adesea aluatul într-un strat subțire și ungeți-l cu sos de roșii.
3. Pasul
Pe caleacea, întindeți sunca și presărați cu brânză rasă.
4. Pasul
Presarați adesea cu oregano și rulați.
5. Pasul
Tăiați frecvent și introduceți în cuptorul preîncălzit la 200°C timp de 10-12 minute.