PUBLICITATE

Sursa :: FB: Jedlo je krásne

Porc cu găluște

Rețetă pentru carnea noastră de porc cu sos cremos și găluște.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Carne și legume

  • 600 g carne de porc Adăugat la
  • 2 ks morcovi Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • Orez Adăugat la

Sos

  • 200 ml cremă de gătit Adăugat la
  • 1 Articolul făină autogresată Adăugat la

Gălușcă

  • 500 g făină semi-groasă Adăugat la
  • 3 ks ouă Adăugat la
  • 270 ml apă Adăugat la
  • 1 ro zahăr cristal Adăugat la
  • 1 ro Sare Adăugat la
  • 2 ro ulei Adăugat la
  • 20 g Drojdie Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

Tăiați carnea în bucăți mici și prăjiți-o în ulei. Adăugați morcovul tăiat, țelina și ceapa. Apoi adăugați apă și lăsați să se înăbușe.

2. Pasul

Preparați un sos din smântână și făină. Prazniți făina într-o tigaie, adăugați smântâna și gătiți în continuare, amestecând constant, până se îngroașă.

3. Pasul

Stew the meat with the vegetables, pour the cream sauce over it and let it stew for a while longer.

4. Pasul

Galuste - amestecăm într-un castron apă caldă cu zahăr, sare, ulei, drojdie, ou și făină.

5. Pasul

Amestecăm aluatul, pe care îl lăsăm să dospească într-un loc călduros, acoperit cu un prosop.

6. Pasul

Apoi împărțim aluatul în 2 părți și formăm biluțe din ele.

7. Pasul

O vom lăsa să acruască încă un pic și vom fierbe timp de 20 de minute.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou