Prăjitură cu cremă Fanta - Explozie de arome!
Această prăjitură cu cremă Fanta este o adevărată explozie de arome! Cremoasă și cu un blat pufos și aromat, este desertul perfect pentru a înveseli orice zi!
Ingrediente
Blat
- 4 ou
- 150 g zahăr
- 100 g făină
- 30 g cacao
- 40 ml ulei
- 1 esență de vanilie
Cremă de brânză
- brânză dulce
- unt
- zahăr de cofetărie
- 1 esență de vanilie
Cremă Fanta
- Fanta
- zahăr
- amidon de porumb
Ultimele broșuri
Procedura
Pentru blat, amestecați ouăle cu zahărul și esența de vanilie până devine omogen. Adăugați uleiul treptat și mixați până aluatul devine omogen, apoi incorporați făina și cacaua.
Sursa :: Youtube
Turnați aluatul într-o tavă și coaceți timp de 20 de minute în cuptorul preîncălzit la 180 de grade.
Sursa :: Youtube
Până aluatul se răcește, pregătiți crema de brânză. Amestecați untul cu zahărul pudră și cu esența de vanilie și mixați foarte bine.
Sursa :: Youtube
Adăugați brânza, amestecați până devine omogen, apoi întindeți crema uniform deasupra blatului și puneți-o la frigider cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Sursa :: Youtube
Pentru crema Fanta, amestecați toate ingredientele într-o oală, apoi puneți compoziția pe foc mic timp de 10-12 minute și amestecați continuu, până se îngroașă.
Sursa :: Youtube
Lăsați crema să se răcească complet, apoi întindeți-o uniform deasupra prăjiturii și puneți-o la frigider cel puțin 4 ore înainte de servire.
Sursa :: Youtube