Sursa :: carlosrojas20 from Getty Images
Pui cu legume în sos de muștar
Puiul în sos de muștar este una dintre mâncărurile mele preferate. Muștarul conferă pieptului de pui o aromă distinctă și picantă, care este contrastul perfect pentru ceapa blândă și frișca bătută. Acest fel de mâncare este perfect pentru duminici sau pentru ocazii speciale.
Ingrediente
- 4 bucată piept de pui
- 3 ro ulei de măsline
- Sare, piper negru
- 1 bucată The Onion
- 3 cuișoare Usturoi
- 4 ro Muștar
- 200 ml Frișcă
Ultimele broșuri
Procedura
Spălați bine pieptul de pui, uscați-l și tăiați-l în felii. Apoi se sărează și se piperă pe ambele părți.
Se încălzește uleiul de măsline într-o tigaie și se prăjesc piepturile de pui pe ambele părți până când devin aurii.
Între timp, se toacă mărunt ceapa și se zdrobesc cățeii de usturoi. Când piepturile de pui sunt rumenite, puneți-le deoparte și sotați ceapa și usturoiul într-o tigaie.
Apoi se adaugă muștarul și frișca și se amestecă bine. Este mai bine să adăugați mai mult muștar, deoarece va da sosului o aromă mai puternică.
În cele din urmă, puneți piepturile de pui înapoi în sos și lăsați totul să fiarbă împreună timp de aproximativ 10 minute. Puteți adăuga puțină apă dacă este nevoie.
Puiul în sos de muștar poate fi servit cu legume înăbușite sau prăjite.