PUBLICITATE

Sursa :: carlosrojas20 from Getty Images

Pui cu legume în sos de muștar

Puiul în sos de muștar este una dintre mâncărurile mele preferate. Muștarul conferă pieptului de pui o aromă distinctă și picantă, care este contrastul perfect pentru ceapa blândă și frișca bătută. Acest fel de mâncare este perfect pentru duminici sau pentru ocazii speciale.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 4 bucată piept de pui Adăugat la
  • 3 ro ulei de măsline Adăugat la
  • Sare, piper negru Adăugat la
  • 1 bucată The Onion Adăugat la
  • 3 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 4 ro Muștar Adăugat la
  • 200 ml Frișcă Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Spălați bine pieptul de pui, uscați-l și tăiați-l în felii. Apoi se sărează și se piperă pe ambele părți.

2. Pasul

Se încălzește uleiul de măsline într-o tigaie și se prăjesc piepturile de pui pe ambele părți până când devin aurii.

3. Pasul

Între timp, se toacă mărunt ceapa și se zdrobesc cățeii de usturoi. Când piepturile de pui sunt rumenite, puneți-le deoparte și sotați ceapa și usturoiul într-o tigaie.

4. Pasul

Apoi se adaugă muștarul și frișca și se amestecă bine. Este mai bine să adăugați mai mult muștar, deoarece va da sosului o aromă mai puternică.

5. Pasul

În cele din urmă, puneți piepturile de pui înapoi în sos și lăsați totul să fiarbă împreună timp de aproximativ 10 minute. Puteți adăuga puțină apă dacă este nevoie.

6. Pasul

Puiul în sos de muștar poate fi servit cu legume înăbușite sau prăjite.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou