PUBLICITATE
Sursa :: truembie from Getty Images
Pui la cuptor cu bacon
Pui perfect la cuptor care este învelit într-o felie de șuncă.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 4 Pui Sâni
- 8 felii bacon
- 1 ks ceapă mare
- Roșii
- sare și piper negru
- ulei
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
90 min.
1. Pasul
Mai întâi, curățați pieptul de pui și tăiați-l în felii. Se condimentează cu sare și piper și se prăjesc într-o tigaie cu ulei pe ambele părți.
2. Pasul
Ceapa se taie mărunt și se rumenește în aceeași tigaie în care am rumenit pieptul de pui.
3. Pasul
Se înfășoară feliile de pui în bacon și se leagă sau se străpung cu o scobitoare.
4. Pasul
Coaceți feliile de pui în cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de aproximativ 30 de minute.
5. Pasul
Cine vrea să le coacă cu roșii.