Sursa :: tang90246 from Getty Images
Pui la cuptor cu orez
Această rețetă este pentru toți iubitorii de carne. Puiul la cuptor este o alegere excelentă pentru prânz sau cină. Este relativ simplu de pregătit și rezultatul este întotdeauna delicios.
Ingrediente
Pulpe de pui
- 4 bucată Picioare de pui
- 2 Articolul ulei de măsline
- 1 Articolul sare
- 1 Articolul Piper negru
Orez
- 2 căni orez basmati
- 4 căni apă
- 1 Articolul sare
Ultimele broșuri
Procedura
Preîncălziți cuptorul la 200°C. Clătiți pulpele de pui, uscați-le, condimentați-le și sărați-le pe ambele părți. Apoi așezați-le pe o tavă și stropiți-le cu ulei de măsline.
Cotele stau la cuptor aproximativ 45 de minute sau până când devin frumoase, aurii și suculente.
In timp ce coapsele sunt la cuptor, vă puteți pregăti orezul. Turnați apă într-o oală și adăugați o ceașcă de orez. Adăugați un vârf de sare și lăsați să fiarbă. Când apa începe să fiarbă, reduceți căldura și fierbeți acoperit timp de 15-20 de minute.
Când orezul este gătit și toată apa a fost absorbită, opriți focul și lăsați orezul să stea sub capac încă 10 minute.
Serviți coapsele de pui cu orez pe o farfurie mare și nu uitați să adăugați niște legume pentru o dietă echilibrată. Poftă bună!