PUBLICITATE

Sursa :: tang90246 from Getty Images

Pui la cuptor cu orez

Această rețetă este pentru toți iubitorii de carne. Puiul la cuptor este o alegere excelentă pentru prânz sau cină. Este relativ simplu de pregătit și rezultatul este întotdeauna delicios.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Pulpe de pui

  • 4 bucată Picioare de pui Adăugat la
  • 2 Articolul ulei de măsline Adăugat la
  • 1 Articolul sare Adăugat la
  • 1 Articolul Piper negru Adăugat la

Orez

  • 2 căni orez basmati Adăugat la
  • 4 căni apă Adăugat la
  • 1 Articolul sare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 200°C. Clătiți pulpele de pui, uscați-le, condimentați-le și sărați-le pe ambele părți. Apoi așezați-le pe o tavă și stropiți-le cu ulei de măsline.

2. Pasul

Cotele stau la cuptor aproximativ 45 de minute sau până când devin frumoase, aurii și suculente.

3. Pasul

In timp ce coapsele sunt la cuptor, vă puteți pregăti orezul. Turnați apă într-o oală și adăugați o ceașcă de orez. Adăugați un vârf de sare și lăsați să fiarbă. Când apa începe să fiarbă, reduceți căldura și fierbeți acoperit timp de 15-20 de minute.

4. Pasul

Când orezul este gătit și toată apa a fost absorbită, opriți focul și lăsați orezul să stea sub capac încă 10 minute.

5. Pasul

Serviți coapsele de pui cu orez pe o farfurie mare și nu uitați să adăugați niște legume pentru o dietă echilibrată. Poftă bună!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou