Sursa :: VankaD from Getty Images
Pui la miere
Puiul la miere este o mâncare minunată, care nu este doar foarte gustoasă, ci și sănătoasă.
Ingrediente
Acasă
- 1 bucată pui
- 2 Linguri Miere
- 2 Linguri sos de soia
- 1 Lingura piper negru măcinat
- 1 Lingura sare
Ierburi și mirodenii
- 2 Linguri Usturoi, tocat
- 1 Linguri Rozmarin, tocat
- 1 Linguri Cimbru, tocat
Ultimele broșuri
Procedura
Preîncălziți cuptorul la 180 °C. Spălați bine puiul și uscați-l. Amestecați miere, sos de soia, piper negru măcinat și sare și aplicați amestecul pe pui.
Puiul se pune într-un vas de copt și se presară cu usturoi tocat, rozmarin și cimbru. Gătiți puiul în cuptor aproximativ o oră, sau până când devine auriu și suculent.
Verificați puiul la fiecare 15 minute și stropiți-l cu sucul eliberat în timpul coacerii. Acest lucru va asigura că puiul va avea o culoare aurie frumoasă și va fi suculent.
Puiul cu miere este gata când carnea este complet prăjită și sucul de pui este clar. Lăsați puiul să se odihnească aproximativ 10 minute înainte de a-l servi. Poftă bună!