PUBLICITATE

Sursa :: VankaD from Getty Images

Pui la miere

Puiul la miere este o mâncare minunată, care nu este doar foarte gustoasă, ci și sănătoasă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Acasă

  • 1 bucată pui Adăugat la
  • 2 Linguri Miere Adăugat la
  • 2 Linguri sos de soia Adăugat la
  • 1 Lingura piper negru măcinat Adăugat la
  • 1 Lingura sare Adăugat la

Ierburi și mirodenii

  • 2 Linguri Usturoi, tocat Adăugat la
  • 1 Linguri Rozmarin, tocat Adăugat la
  • 1 Linguri Cimbru, tocat Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 180 °C. Spălați bine puiul și uscați-l. Amestecați miere, sos de soia, piper negru măcinat și sare și aplicați amestecul pe pui.

2. Pasul

Puiul se pune într-un vas de copt și se presară cu usturoi tocat, rozmarin și cimbru. Gătiți puiul în cuptor aproximativ o oră, sau până când devine auriu și suculent.

3. Pasul

Verificați puiul la fiecare 15 minute și stropiți-l cu sucul eliberat în timpul coacerii. Acest lucru va asigura că puiul va avea o culoare aurie frumoasă și va fi suculent.

4. Pasul

Puiul cu miere este gata când carnea este complet prăjită și sucul de pui este clar. Lăsați puiul să se odihnească aproximativ 10 minute înainte de a-l servi. Poftă bună!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou