PUBLICITATE
Sursa :: LauriPatterson from Getty Images Signature
Pui pe ananas
Rețetă pentru pui dulce și în același timp picant pe ananas.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 4 ks piept de pui
- 1 ks ananas
- 2 ro sos de soia
- 2 ro miere
- 2 cuișoare Usturoi
- sare și piper negru
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
45 min.
1. Pasul
Spălați, uscați și tăiați pieptul de pui în bucăți mai mici. Apoi se condimentează cu sare și piper.
2. Pasul
Se decojește ananasul, se îndepărtează miezul și se taie în cuburi. Puneți deoparte sucul rezultat. Acesta va servi ca bază pentru marinada noastră.
3. Pasul
Se curăță și se zdrobește usturoiul. Într-un bol, amestecați-l cu sucul de ananas, sosul de soia și mierea pentru a face o marinată.
4. Pasul
Se lasă la marinat bucățile de pui la frigider pentru cel puțin o oră.
5. Pasul
Gătiți puiul la grătar sau la tigaie, după gustul dumneavoastră.
6. Pasul
Puiul pe ananas este delicios cu orez sau salată de legume.