PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay: ivabalk

Rețetă de tocană de gulaș consistent

Tocănița de gulaș este un fel de mâncare pe care ne place să o servim în familia noastră. Am făcut-o de nenumărate ori și este un fel de mâncare care este deosebit de bun în zilele reci de iarnă. Carnea de vită sățioasă este gătită cu legume și roșii pentru a obține o supă consistentă. Chiar dacă prepararea durează mai mult, rezultatul este convingător ca gust și textură.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
5
  • 500 Gram Gulaș de vită Adăugat la
  • 2 ceapă Adăugat la
  • 3 scavenger Adăugat la
  • 2 căței de usturoi Adăugat la
  • 3 Cartofi Adăugat la
  • 2 Ardei Adăugat la
  • 500 ml Bulion de carne Adăugat la
  • 3 Tablespoon Paprika pulbere Adăugat la
  • Sare, piper Adăugat la
  • 2 Tablespoon ulei Adăugat la
  • 1 Poate Roșii, tăiate mărunt Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

Pentru a găti tocănița de gulaș, trebuie mai întâi să pregătiți carnea. Aici este important să tăiați carnea în cuburi de dimensiuni egale, astfel încât să se gătească uniform. Apoi, asezonați gulașul de vită cu sare și piper.

2. Pasul

Se încălzește oala și se adaugă uleiul. Când uleiul este încins, adăugați carnea și rumeniți-o pe toate părțile. Se formează o crustă frumoasă, care mai târziu dă gulașului aroma sa specială.

3. Pasul

Acum se curăță și se toacă mărunt ceapa și usturoiul. Spălați și curățați morcovii și ardeii și tăiați-i în cuburi. Decojiți cartofii și tăiați-i și pe aceștia în cubulețe.

4. Pasul

Adăugați legumele la carne și prăjiți-le timp de 5 minute.

5. Pasul

Apoi, se adaugă praful de ardei și se prăjește puțin. Este important să nu prăjiți ardeiul prea mult timp, altfel poate deveni amar.

6. Pasul

Acum adăugați roșiile tocate și bulionul de carne. Amestecați totul bine și apoi lăsați tocănița să fiarbă la foc mic timp de aproximativ 2 ore. Se amestecă din când în când între timp.

7. Pasul

La final, se asezonează din nou tocănița de gulaș și se adaugă sare și piper dacă este necesar. Apoi se ia oala de pe foc și se lasă tocănița să se odihnească timp de 5 minute.

8. Pasul

Îmi place să servesc tocănița de gulaș cu pâine proaspătă. Dar are un gust foarte bun și cu orez sau tăiței. Poftă bună!

9. Pasul

Această rețetă este perfectă pentru serile confortabile de iarnă. De asemenea, este ideală dacă aveți mulți oaspeți sau pur și simplu aveți nevoie de un fel de mâncare ușor de preparat. Și cel mai bun lucru este: tocănița de gulaș are un gust și mai bun a doua zi!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou