Sursa :: frederique wacquier from Getty Images
Risotto de pui cu ciuperci
Pui crocant, ciuperci moi și risotto cremos - o combinație pur și simplu irezistibilă.
Ingrediente
- 350 g pui
- 200 g Ciuperci
- 1 ks The Onion
- 2 cuișoare Usturoi
- 1 Lingura Ulei de măsline
- 250 g Orez arborio
- 1 l Bulion de legume
- 80 g brânză parmezan
- Sare, piper negru proaspăt măcinat după gust
Ultimele broșuri
Procedura
Mai întâi, se taie carnea în bucăți mai mici, se sărează și se prăjește într-o tigaie cu puțin ulei de măsline. Scoateți carnea rumenită și puneți-o deoparte.
În aceeași tigaie, se prăjesc ceapa și usturoiul tocate mărunt, astfel încât să capete o culoare aurie frumoasă. Adăugați apoi ciupercile tăiate felii.
Când toate ingredientele din tigaie sunt combinate, se adaugă orezul. Este foarte important să nu turnați tot bulionul deodată, ci treptat, pe măsură ce orezul îl absoarbe. Nu uitați să amestecați din când în când între timp.
Când orezul este aproape gata (după aproximativ 20 de minute), se adaugă din nou puiul și se amestecă. În acest fel, toate aromele se vor contopi și vor crea o armonie perfectă.
La final, adăugați parmezanul ras în risotto și mai amestecați încă o dată. Apoi puteți servi risotto-ul.