Sursa :: FB: Varenie je radosť.
Ruladă de brânză
O ruladă de brânză simplă, care este potrivită ca aperitiv sau ca garnitură la felul principal de mâncare.
Ingrediente
Unelte: ## funcții spațiul de nume funcții { // Salvează textul tradus tipul de salvează_traducerea = (_: { text: string, }) => orice; } // spațiul de nume funcții
- 400 g Brânză tare
- 100 g șuncă
Umplutură:
- 125 g unt
- 2 ks Brânză topită
- 1 ro Muștar
- 1⁄2 ks The Onion
- 2 ks Castravete acru
- 70 g salam
- 3 ks Ouă fierte tari
- 1⁄2 ks Ardei roșu
- sare și piper
Ultimele broșuri
Procedura
Într-un castron amestecăm untul cu brânza topită și muștarul.
Adăugăm ceapa tăiată, castraveții și ouăle.
Preîncălzim cuptorul la 120°C.
Apoi adăugăm salamul uscat tăiat, ardeiul roșu și castravetele.
Rulada: pe o tava punem un covoras de silicon, pe care punem felii de branza in asa fel incat sa se suprapuna aproximativ 1 cm.
Punem tava pentru 5 minute în cuptorul preîncălzit. Apoi o scoatem și treceți cu grijă brânza cu un rulou, pentru a se alătura într-o suprafață netedă.
Umplem brânza cu șuncă și o uns cu umplutură.
Suprafața se netezește și se rulează cu grijă cu ajutorul unui covoraș de silicon.
Ruloul gătit îl înfășurăm în folie de aluminiu și îl lăsăm să se răcească.