PUBLICITATE

Sursa :: FB: Varenie je radosť.

Ruladă de brânză

O ruladă de brânză simplă, care este potrivită ca aperitiv sau ca garnitură la felul principal de mâncare.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Unelte: ## funcții spațiul de nume funcții { // Salvează textul tradus tipul de salvează_traducerea = (_: { text: string, }) => orice; } // spațiul de nume funcții

  • 400 g Brânză tare Adăugat la
  • 100 g șuncă Adăugat la

Umplutură:

  • 125 g unt Adăugat la
  • 2 ks Brânză topită Adăugat la
  • 1 ro Muștar Adăugat la
  • 12 ks The Onion Adăugat la
  • 2 ks Castravete acru Adăugat la
  • 70 g salam Adăugat la
  • 3 ks Ouă fierte tari Adăugat la
  • 12 ks Ardei roșu Adăugat la
  • sare și piper Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Într-un castron amestecăm untul cu brânza topită și muștarul.

2. Pasul

Adăugăm ceapa tăiată, castraveții și ouăle.

3. Pasul

Preîncălzim cuptorul la 120°C.

4. Pasul

Apoi adăugăm salamul uscat tăiat, ardeiul roșu și castravetele.

5. Pasul

Rulada: pe o tava punem un covoras de silicon, pe care punem felii de branza in asa fel incat sa se suprapuna aproximativ 1 cm.

6. Pasul

Punem tava pentru 5 minute în cuptorul preîncălzit. Apoi o scoatem și treceți cu grijă brânza cu un rulou, pentru a se alătura într-o suprafață netedă.

7. Pasul

Umplem brânza cu șuncă și o uns cu umplutură.

8. Pasul

Suprafața se netezește și se rulează cu grijă cu ajutorul unui covoraș de silicon.

9. Pasul

Ruloul gătit îl înfășurăm în folie de aluminiu și îl lăsăm să se răcească.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou