Sursa :: stockfoodgmbh from Images Professionals GmbH
Ruladă de pui cu umplutură de spanac
Rulada de pui cu umplutura de spanac este un fel principal excelent care va încânta orice vizitator.
Ingrediente
Ruladă
- 4 ks piept de pui
- 2 ks ulei de măsline
- 1 ks Cățel de usturoi
- 1 ks The Onion
- 1 lingură sare de mare
- 1 lingură Piper negru
Umplutură
- 200 g Spanac congelat
- 100 g brânză rasă
- 2 ks ou
- 1 lingură sare de mare
- 1 lingură Piper negru
Ultimele broșuri
Procedura
Preîncălziți cuptorul la 200°C. Tăiați pieptul de pui în felii subțiri, sarați și piperati.
Într-o tigaie cu ulei de măsline, prăjiți ceapa și usturoiul tocat mărunt până devin moi și aurii.
Adăugați spanacul congelat și fierbeți până când apa se evaporă. Îndepărtați tigaia de pe căldură și adăugați brânza rasă și ouăle. Condimentați cu sare de mare și piper negru.
Împărțiți amestecul de spanac uniform pe pieptul de pui, înfășurați-l în ruladă și asigurați-l cu o spatulă sau fire de gătit.
Transferați ruladele de pui într-o tavă unsă și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30-35 de minute, până când devin aurii și suculente.