PUBLICITATE

Sursa :: stockfoodgmbh from Images Professionals GmbH

Ruladă de pui cu umplutură de spanac

Rulada de pui cu umplutura de spanac este un fel principal excelent care va încânta orice vizitator.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Ruladă

  • 4 ks piept de pui Adăugat la
  • 2 ks ulei de măsline Adăugat la
  • 1 ks Cățel de usturoi Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 1 lingură sare de mare Adăugat la
  • 1 lingură Piper negru Adăugat la

Umplutură

  • 200 g Spanac congelat Adăugat la
  • 100 g brânză rasă Adăugat la
  • 2 ks ou Adăugat la
  • 1 lingură sare de mare Adăugat la
  • 1 lingură Piper negru Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 200°C. Tăiați pieptul de pui în felii subțiri, sarați și piperati.

2. Pasul

Într-o tigaie cu ulei de măsline, prăjiți ceapa și usturoiul tocat mărunt până devin moi și aurii.

3. Pasul

Adăugați spanacul congelat și fierbeți până când apa se evaporă. Îndepărtați tigaia de pe căldură și adăugați brânza rasă și ouăle. Condimentați cu sare de mare și piper negru.

4. Pasul

Împărțiți amestecul de spanac uniform pe pieptul de pui, înfășurați-l în ruladă și asigurați-l cu o spatulă sau fire de gătit.

5. Pasul

Transferați ruladele de pui într-o tavă unsă și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30-35 de minute, până când devin aurii și suculente.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou