PUBLICITATE

Sursa :: Mykola Lunov from Canva

Salată de legume cu dovlecei

Salată rapidă și sănătoasă de legume cu dovlecei și ardei iute.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 2 bucată Dovlecei Adăugat la
  • 1 bucată Ardei iute Adăugat la
  • 2 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 2 linguri Ulei de măsline Adăugat la
  • Suc de lămâie Adăugat la
  • sare și piper negru Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

15 min.
1. Pasul

Se spală și se taie în felii subțiri dovleceii. Se taie ardeiul iute în inele subțiri.

2. Pasul

Se curăță și se taie mărunt cățeii de usturoi. În același timp, puteți, de asemenea, să presați usturoiul printr-o presă, ceea ce va extrage și mai multă aromă și savoare din el.

3. Pasul

Se încălzește uleiul de măsline într-o tigaie și se adaugă usturoiul tocat. Se rumenește câteva minute și apoi se adaugă dovleceii și ardeii iuți în tigaie.

4. Pasul

Se amestecă ocazional și se sotează până când dovleceii devin aurii. Din experiența mea, dovlecelul este cel mai bun atunci când este ușor crocant, așa că nu va dura mai mult de 5-7 minute.

5. Pasul

La final, se adaugă suc de lămâie, sare și piper după gust.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou