PUBLICITATE

Sursa :: yuliang11 from Getty Images

Salată romană prăjită cu ardei iute

Acest fel de mâncare este o combinație de frunze de salată sănătoasă și crocantă cu o notă picantă de chilli. Am făcut-o pentru prima dată la mine acasă pentru o cină rapidă, atunci când am vrut o mâncare ușoară, dar nu neapărat răcoroasă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
2
  • 1 buc Căpățână mare de salată verde Adăugat la
  • 1 linguriță Uleiuri de măsline Adăugat la
  • 2 dinți Usturoi Adăugat la
  • 1 buc Ardei iute mic Adăugat la
  • sare și piper după gust Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

15 min.
1. Pasul

Se încinge uleiul într-o tigaie.

2. Pasul

Între timp, se spală salata și se usucă bine.

3. Pasul

Împărțiți salata în bucăți mai mici. În funcție de gustul dumneavoastră, acestea pot fi bucăți mai mici sau mai mari.

4. Pasul

Prăjiți usturoiul tocat fin în ulei încins - aveți grijă să nu-l rumeniți pentru că va deveni amar.

5. Pasul

Adăugați ardeii iuți tocați la usturoi.

6. Pasul

Adăugați salata în tigaie. Prăjiți-o puțin, doar 2-3 minute. Trebuie să se înmoaie ușor, dar să rămână crocantă.

7. Pasul

Se condimentează cu sare și piper după gust.

8. Pasul

Se servește caldă.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou