Sursa :: yuliang11 from Getty Images
Salată romană prăjită cu ardei iute
Acest fel de mâncare este o combinație de frunze de salată sănătoasă și crocantă cu o notă picantă de chilli. Am făcut-o pentru prima dată la mine acasă pentru o cină rapidă, atunci când am vrut o mâncare ușoară, dar nu neapărat răcoroasă.
Ingrediente
- 1 buc Căpățână mare de salată verde
- 1 linguriță Uleiuri de măsline
- 2 dinți Usturoi
- 1 buc Ardei iute mic
- sare și piper după gust
Ultimele broșuri
Procedura
Se încinge uleiul într-o tigaie.
Între timp, se spală salata și se usucă bine.
Împărțiți salata în bucăți mai mici. În funcție de gustul dumneavoastră, acestea pot fi bucăți mai mici sau mai mari.
Prăjiți usturoiul tocat fin în ulei încins - aveți grijă să nu-l rumeniți pentru că va deveni amar.
Adăugați ardeii iuți tocați la usturoi.
Adăugați salata în tigaie. Prăjiți-o puțin, doar 2-3 minute. Trebuie să se înmoaie ușor, dar să rămână crocantă.
Se condimentează cu sare și piper după gust.
Se servește caldă.