Sursa :: from_my_point_of_view from Getty Images
Sferturi de pui la cuptor
Rețetă pentru sferturi de pui la cuptor care sunt perfecte pentru prânzul sau cina de duminică.
Ingrediente
- 4 bucată Sferturi de pui
- 2 ro Uleiuri
- Sare după gust
- Piper negru după gust
- 1 ro Praf de usturoi
- 1 ro Ardei
- 2 crengi Rosemary
- 2 cuișoare Usturoi
Ultimele broșuri
Procedura
Începeți prin a preîncălzi cuptorul la 180 de grade. Curățați sferturile de pui și uscați-le cu un prosop de hârtie.
Apoi, se freacă carnea cu piper, sare, praf de usturoi și paprika. Întotdeauna am grijă ca puiul să fie bine condimentat - acesta este secretul pentru o carne gustoasă.
Apoi se transferă carnea într-o tavă de prăjit cu rozmarinul și cățeii de usturoi pe fund. Acest lucru permite ca aroma ierburilor și a usturoiului să pătrundă în carne pe măsură ce aceasta se prăjește, conferind întregii mâncăruri o aromă minunată.
La final, se toarnă uleiul peste carne și se introduce în cuptor. Coaceți-o timp de aproximativ o oră și jumătate, dar asigurați-vă că nu se usucă carnea. Dacă aveți un cuptor cu ventilator, asigurați-vă că îl folosiți - puiul va fi gătit uniform și suculent în acest fel.