PUBLICITATE

Sursa :: HeikeRau from Getty Images

Sirop de ceapă și usturoi

Un sirop natural de casă, perfect pentru răceală și tuse. Acesta își datorează proprietățile puterii de vindecare a cepei și usturoiului - două ingrediente cu proprietăți de sănătate puternice.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
6
  • 1 sticlă ceapă tocată mărunt Adăugat la
  • 3 dinți Usturoi Adăugat la
  • 1 sticlă Zahăr Adăugat la
  • 12 ochelari Apă Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Călește ceapa și usturoiul la foc mic, până se înmoaie. Nu le lăsa să se ardă.

2. Pasul

Adăugați zahăr și gătiți până când zahărul se dizolvă.

3. Pasul

Adăugați apă, reduceți focul și gătiți timp de aproximativ 20 de minute, până când lichidul va avea consistența unui sirop.

4. Pasul

Când siropul este gata, treceți-l printr-o sită fină sau un filtru de cafea pentru a elimina ceapa și usturoiul.

5. Pasul

Siropul se păstrează în frigider și se consumă după o linguriță pentru răceală sau tuse.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou