PUBLICITATE
Sursa :: HeikeRau from Getty Images
Sirop de ceapă și usturoi
Un sirop natural de casă, perfect pentru răceală și tuse. Acesta își datorează proprietățile puterii de vindecare a cepei și usturoiului - două ingrediente cu proprietăți de sănătate puternice.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
6
- 1 sticlă ceapă tocată mărunt
- 3 dinți Usturoi
- 1 sticlă Zahăr
- 1⁄2 ochelari Apă
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
45 min.
1. Pasul
Călește ceapa și usturoiul la foc mic, până se înmoaie. Nu le lăsa să se ardă.
2. Pasul
Adăugați zahăr și gătiți până când zahărul se dizolvă.
3. Pasul
Adăugați apă, reduceți focul și gătiți timp de aproximativ 20 de minute, până când lichidul va avea consistența unui sirop.
4. Pasul
Când siropul este gata, treceți-l printr-o sită fină sau un filtru de cafea pentru a elimina ceapa și usturoiul.
5. Pasul
Siropul se păstrează în frigider și se consumă după o linguriță pentru răceală sau tuse.