PUBLICITATE

Sursa :: CCat82 from Getty Images

Somon cu sos de portocală

Somonul cu sos de portocală este o combinație plăcută de sos acrișor-dulce, care complimentează perfect gustul somonului. Ușor de preparat, dar rezultatul este minunat și delicios.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Somn

  • 4 Bucăți somon Adăugat la
  • 1 Pinch sare Adăugat la
  • 1 Pinch Piper negru Adăugat la

Sos de portocale

  • 2 bucată Portocale Adăugat la
  • 1 Articolul zahăr Adăugat la
  • 1 Articolul unt Adăugat la
  • 1 Articolul Zară Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Somon - Încălziți cuptorul la 200 de grade. Frecați somonul cu sare și condimente și lăsați-l timp de 10-15 minute să se odihnească un pic.

2. Pasul

Sos - Stoarceți sucul din portocale. Într-o cratiță mică, amestecați sucul de portocale, zahărul, untul și amidonul și aduceți la fierbere. Lăsați să fiarbă până când sosul se îngroașă.

3. Pasul

Puneți somonul pe o tavă acoperită cu hârtie de copt și coaceți-l în cuptor 12-15 minute, sau până când somonul este complet gătit.

4. Pasul

Înainte de a servi somonul, stropiți-l cu sosul de portocale pregătit.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou