PUBLICITATE
Sursa :: CCat82 from Getty Images
Somon cu sos de portocală
Somonul cu sos de portocală este o combinație plăcută de sos acrișor-dulce, care complimentează perfect gustul somonului. Ușor de preparat, dar rezultatul este minunat și delicios.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Somn
- 4 Bucăți somon
- 1 Pinch sare
- 1 Pinch Piper negru
Sos de portocale
- 2 bucată Portocale
- 1 Articolul zahăr
- 1 Articolul unt
- 1 Articolul Zară
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Somon - Încălziți cuptorul la 200 de grade. Frecați somonul cu sare și condimente și lăsați-l timp de 10-15 minute să se odihnească un pic.
2. Pasul
Sos - Stoarceți sucul din portocale. Într-o cratiță mică, amestecați sucul de portocale, zahărul, untul și amidonul și aduceți la fierbere. Lăsați să fiarbă până când sosul se îngroașă.
3. Pasul
Puneți somonul pe o tavă acoperită cu hârtie de copt și coaceți-l în cuptor 12-15 minute, sau până când somonul este complet gătit.
4. Pasul
Înainte de a servi somonul, stropiți-l cu sosul de portocale pregătit.