PUBLICITATE

Sursa :: Yuliya Furman from Canva

Sote de pui cu ciuperci și smântână

Această rețetă de sote de pui cu ciuperci și smântână este o idee excelentă pentru un prânz sau o cină rapidă și simplă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g piept de pui Adăugat la
  • 250 g Ciuperci Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 2 ks usturoi Adăugat la
  • 200 ml cremă de gătit Adăugat la
  • 2 ro ulei Adăugat la
  • 1 ks vegeta Adăugat la
  • 12 Articolul sare Adăugat la
  • 12 Articolul piper negru măcinat Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Tăiem pieptul de pui în bucăți mai mici. Tăiem ciupercile și ceapa felii. Strivim usturoiul prin presă.

2. Pasul

Încălzim uleiul în tigaie, adăugăm carnea de pui și o prăjim până devine aurie.

3. Pasul

Adăugăm ceapa tocată, usturoiul și ciupercile, apoi le lăsăm să se călească câteva minute.

4. Pasul

Condimentăm cu vegeta, sare și mirodenii și turnăm smântână. Lăsăm să fiarbă la foc mediu timp de 5-10 minute, până când sosul se îngroașă.

5. Pasul

Servim cu paste.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou