PUBLICITATE
Sursa :: Yuliya Furman from Canva
Sote de pui cu ciuperci și smântână
Această rețetă de sote de pui cu ciuperci și smântână este o idee excelentă pentru un prânz sau o cină rapidă și simplă.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 500 g piept de pui
- 250 g Ciuperci
- 1 ks The Onion
- 2 ks usturoi
- 200 ml cremă de gătit
- 2 ro ulei
- 1 ks vegeta
- 1⁄2 Articolul sare
- 1⁄2 Articolul piper negru măcinat
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Tăiem pieptul de pui în bucăți mai mici. Tăiem ciupercile și ceapa felii. Strivim usturoiul prin presă.
2. Pasul
Încălzim uleiul în tigaie, adăugăm carnea de pui și o prăjim până devine aurie.
3. Pasul
Adăugăm ceapa tocată, usturoiul și ciupercile, apoi le lăsăm să se călească câteva minute.
4. Pasul
Condimentăm cu vegeta, sare și mirodenii și turnăm smântână. Lăsăm să fiarbă la foc mediu timp de 5-10 minute, până când sosul se îngroașă.
5. Pasul
Servim cu paste.