PUBLICITATE
Sursa :: DronG from Getty Images
Sote de pui pe ciuperci
O rețetă minunată și simplă de sote de pui pe ciuperci. Acest fel de mâncare se prepară rapid și are un gust fantastic. Încercați-l!
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Sote de pui
- 500 g carne de pui
- 100 g unt
- 1⁄2 l supă de pui
- 2 ro Condimente
- 1 ks The Onion
Ciuperci
- 500 g Ciuperci
- 2 ro sare
- 1 ks The Onion
- 100 g cremă de gătit
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Tăiem carnea de pui în bucăți mai mici și o sărăm.
2. Pasul
Topim untul într-o tigaie, adăugăm ceapa tocată și o călim câteva minute.
3. Pasul
Apoi adăugăm puiul și îl prăjim până devine auriu.
4. Pasul
Adăugăm supă de pui și lăsăm să fiarbă aproximativ 10 minute.
5. Pasul
Între timp, în cealaltă tigaie, călim ceapa, apoi adăugăm ciupercile tăiate și sare.
6. Pasul
Gătim câteva minute, apoi adăugăm smântână pentru gătit, amestecăm și gătim încă 5 minute.
7. Pasul
Apoi adăugăm ciupercile la carne, amestecăm și gătim încă câteva minute până se înmoaie.
8. Pasul
Se servește cu orez sau la alegere, după gust.