Sursa :: FB: Varenie je radosť.
Spaghete cu carne de porc
Spaghetele cu carne de porc înăbușită și legume sunt o alegere excelentă pentru prânz sau cină. Combinația uimitoare de condimente, carne de porc și legume proaspete creează un fel de mâncare delicioasă, care nu este doar gustoasă, ci și nutritivă.
Ingrediente
- 450 g De carne de porc
- 350 g Spaghete
- Amestec de morcovi, mazăre și porumb congelate
- 3 cuișoare Usturoi
- 2 linguri Piure de roșii
- sare
- Paprika măcinată
- piper negru măcinat
- ulei
- Brânză pentru ras
Ultimele broșuri
Procedura
Se taie carnea de porc în bucăți mai mici, se toacă mărunt ceapa și usturoiul.
Se încinge uleiul într-o tigaie, se adaugă carnea de porc și se prăjește până când devine aurie. Apoi se pune carnea deoparte. Folosiți uleiul rămas în tigaie pentru a prăji ceapa și usturoiul.
Odată ce ceapa este sotată, adăugați în tigaie legumele congelate, piureul de roșii, acoperiți tigaia și fierbeți conținutul la foc mediu până când se înmoaie.
Se adaugă carnea prăjită la legume și se condimentează cu sare, paprika și piper negru măcinat. Apoi se continuă fierberea încă 20 de minute.
Între timp, gătiți spaghetele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Se amestecă spaghetele finite cu carnea și legumele și se servesc cu brânză rasă.