PUBLICITATE

Sursa :: FB: Varenie je radosť.

Spaghete cu carne de porc

Spaghetele cu carne de porc înăbușită și legume sunt o alegere excelentă pentru prânz sau cină. Combinația uimitoare de condimente, carne de porc și legume proaspete creează un fel de mâncare delicioasă, care nu este doar gustoasă, ci și nutritivă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 450 g De carne de porc Adăugat la
  • 350 g Spaghete Adăugat la
  • Amestec de morcovi, mazăre și porumb congelate Adăugat la
  • 3 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 2 linguri Piure de roșii Adăugat la
  • sare Adăugat la
  • Paprika măcinată Adăugat la
  • piper negru măcinat Adăugat la
  • ulei Adăugat la
  • Brânză pentru ras Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Se taie carnea de porc în bucăți mai mici, se toacă mărunt ceapa și usturoiul.

2. Pasul

Se încinge uleiul într-o tigaie, se adaugă carnea de porc și se prăjește până când devine aurie. Apoi se pune carnea deoparte. Folosiți uleiul rămas în tigaie pentru a prăji ceapa și usturoiul.

3. Pasul

Odată ce ceapa este sotată, adăugați în tigaie legumele congelate, piureul de roșii, acoperiți tigaia și fierbeți conținutul la foc mediu până când se înmoaie.

4. Pasul

Se adaugă carnea prăjită la legume și se condimentează cu sare, paprika și piper negru măcinat. Apoi se continuă fierberea încă 20 de minute.

5. Pasul

Între timp, gătiți spaghetele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

6. Pasul

Se amestecă spaghetele finite cu carnea și legumele și se servesc cu brânză rasă.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou