PUBLICITATE

Sursa :: yulka3ice from Getty Images Pro

Spaghete cu carne tocată

Rețetă pentru spaghete bolognese tradiționale italiene cu carne tocată.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 400 g Spaghete Adăugat la
  • 300 g Carne tocată de vită Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 2 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 400 g Piure de roșii Adăugat la
  • 2 ro Uleiuri Adăugat la
  • sare Adăugat la
  • piper negru măcinat Adăugat la
  • busuioc Adăugat la
  • Brânză parmezan pentru presărat Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

În primul rând, pregătiți toate ingredientele necesare. Sărați carnea tocată după gust. Tocați mărunt ceapa și usturoiul.

2. Pasul

Se încinge uleiul într-o tigaie, se adaugă ceapa tocată și cățeii de usturoi. Prăjiți-le până când ceapa devine sticloasă.

3. Pasul

Adăugați carnea și rumeniți-o pe toate părțile. Aveți grijă să nu o gătiți prea tare, altfel își va pierde suculența.

4. Pasul

Se adaugă piureul de roșii și busuiocul după gust. Se asezonează cu sare și piper și se fierbe la foc mic cel puțin 20 de minute, până când sosul se îngroașă frumos. Dacă este necesar, adăugați puțină apă.

5. Pasul

Gătiți spaghetele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

6. Pasul

Se servesc spaghetele finite cu sosul de carne și presărate cu parmezan ras sau ornate cu frunze de busuioc proaspăt.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou