PUBLICITATE

Sursa :: aizram18 from Getty Images

Spanac cu unt și parmezan

O rețetă italiană simplă, dar delicioasă, pentru spanac. Spanacul este sărit în unt și condimentat cu parmezan ras. Perfect pentru a servi ca garnitură sau pentru a îmbogăți felurile voastre de paste.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 grame spanac proaspăt Adăugat la
  • 50 grame unt Adăugat la
  • 50 grame Parmigiano reggiano ras Adăugat la
  • 1 ciupitură sare și piper Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

20 min.
1. Pasul

Spălați bine spanacul și îndepărtați tulpinile. Uscati-le prin tamponare cu un prosop curat.

2. Pasul

Într-o tigaie mare, topește untul la foc mediu.

3. Pasul

Adăugați spanacul și gătiți până când se înmoaie, amestecând din când în când.

4. Pasul

Ajustați cu sare și piper după gust.

5. Pasul

Îndepărtează tigaia de pe foc și adaugă parmezanul ras, amestecând bine până când se va topi complet și se va amesteca cu spanacul.

6. Pasul

Serviți imediat, în timp ce sunt încă calde.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou