PUBLICITATE
Sursa :: aizram18 from Getty Images
Spanac cu unt și parmezan
O rețetă italiană simplă, dar delicioasă, pentru spanac. Spanacul este sărit în unt și condimentat cu parmezan ras. Perfect pentru a servi ca garnitură sau pentru a îmbogăți felurile voastre de paste.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 500 grame spanac proaspăt
- 50 grame unt
- 50 grame Parmigiano reggiano ras
- 1 ciupitură sare și piper
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
20 min.
1. Pasul
Spălați bine spanacul și îndepărtați tulpinile. Uscati-le prin tamponare cu un prosop curat.
2. Pasul
Într-o tigaie mare, topește untul la foc mediu.
3. Pasul
Adăugați spanacul și gătiți până când se înmoaie, amestecând din când în când.
4. Pasul
Ajustați cu sare și piper după gust.
5. Pasul
Îndepărtează tigaia de pe foc și adaugă parmezanul ras, amestecând bine până când se va topi complet și se va amesteca cu spanacul.
6. Pasul
Serviți imediat, în timp ce sunt încă calde.