PUBLICITATE
Stroganov din ciuperci cu orez
O reteta sanatoasa care va incanta orice iubitor de ciuperci.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 670 g Ciuperci proaspete
- 40 ml ulei
- 1 The Onion
- 300 ml apă
- 130 g ketchup
- 100 ml smântână acră
- 3 Castraveți murați mici
- 3 Căței de usturoi
- 15 g Făină netedă de speltă
- sare
- Ardei iute dulce
- piper negru măcinat
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
În ulei, prăjim ceapa tocată mărunt. Adăugăm ciupercile tocate și le mărim până când eliberează apă, putem adăuga și puțină apă pentru a preveni arderea cepei. Adăugăm castravetele acri tocat mărunt, paprika roșie măcinată, piper măcinat și mai lăsăm puțin să se înăbușe.
2. Pasul
Într-un castron amestecăm restul de apă, smântână pentru gătit, ketchup și făină și turnăm peste ciuperci. Fierbem pentru o scurtă perioadă de timp, sosul nostru se îngroașă puțin și doar mai adăugăm condimente după gust, putem adăuga puțin vegeta. Servim cu orez, presărat cu brânză. Poftă bună.