PUBLICITATE

Sursa :: FB: Varenie je radosť.

Strudel de brânză de vaci

Rețeta pentru cel mai bun strudel cu brânză, perfect pentru ospitalitate și pentru momentele prea dulci din fața televizorului.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
12
  • 1 ks Aluat de strudel congelat Adăugat la
  • 500 g Brânză de vaci Adăugat la
  • 1 ou Adăugat la
  • 1 vanilie zahăr Adăugat la
  • 1 Linguri făină Adăugat la
  • 100 g Zahăr Adăugat la
  • Unsoare pentru acoperirea foii de copt Adăugat la
  • Zahăr pentru presărat Adăugat la
  • stafide Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

În primul rând, îmi preîncălzesc cuptorul la 180 de grade. Ung o tavă de copt și așez pe ea aluatul întins. Aici este bine să aveți grijă să nu rulați aluatul prea subțire, altfel strudelul nu se va închide bine.

2. Pasul

Într-un castron, amestecați brânza de vaci, ouăle, stafidele, zahărul vanilat, zahărul și făina. Întindeți umplutura de cașcaval uniform peste aluat, lăsând un spațiu de aproximativ 2 cm pe margini. Înfășor apoi aluatul cu grijă și sigilez bine marginile. Este posibil ca strudelul să se desprindă în timpul coacerii, așa că este bine să apăsați bine aluatul pe ambele părți.

3. Pasul

Se dă la cuptor pentru aproximativ 45 de minute, până când strudelul devine frumos auriu. După ce îl scot din cuptor, îl presarăm cu zahăr - acest mic pas îi conferă strudelului un gust și mai bun și un aspect frumos. Lasă-l să se răcească și apoi doar servește și bucură-te de acest delicios strudel cu brânză.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou