PUBLICITATE
Sursa :: eugenelucky from Getty Images
Supă cremă de brânză
Rețetă pentru o supă cremă de brânză fantastică, care va fi deosebit de populară printre fanii brânzei.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 100 g Brânză tare
- 1 ks The Onion
- 2 cuișoare Usturoi
- 2 linguri Unt
- 1 Lingura Făină simplă
- 800 ml Bulion de legume
- 200 ml Cremă de gătit
- Sare, piper negru după gust
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Se curăță și se taie mărunt ceapa și usturoiul.
2. Pasul
Se topește untul într-o tigaie și se adaugă ceapa și usturoiul. Se sotează până când ceapa devine transparentă.
3. Pasul
Când ceapa este transparentă, se adaugă un praf de sare, făina și se amestecă.
4. Pasul
Apoi se toarnă bulionul de legume și se lasă supa să se gătească.
5. Pasul
Se rade brânza și se amestecă în supă. Grosimea supei depinde de cantitatea de brânză rasă.
6. Pasul
La final, se adaugă smântâna, se mai fierbe puțin și apoi se dă supa deoparte.
7. Pasul
Se gustă și se adaugă sare și piper, după caz.