PUBLICITATE

Sursa :: allFOOD from Getty Images

Supă cremă de ceapă

O supă cremă clasică de ceapă, care vă va încălzi cu siguranță în zilele reci.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 6 ks Ceapă mare Adăugat la
  • 2 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 1 l Bulion Adăugat la
  • 100 ml Cremă de gătit Adăugat la
  • 2 ro Unt Adăugat la
  • Sare, piper negru măcinat pentru asezonare Adăugat la
  • Pâine prăjită pentru servire Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Se curăță ceapa și usturoiul și se taie în felii subțiri. Se topește untul într-o tigaie și se adaugă ceapa și usturoiul. Caramelizarea cepei este un pas esențial pentru prepararea acestei supe.

2. Pasul

După ce s-a caramelizat, se toarnă bulionul și se lasă să fiarbă încet, la foc mic, timp de aproximativ 30 de minute.

3. Pasul

Apoi, amestecați supa până obțineți o consistență omogenă (dacă vă plac bucățile de ceapă în supă, puteți sări peste acest pas).

4. Pasul

Nu uitați să adăugați smântâna și amestecați din nou.

5. Pasul

La final, se asezonează supa de ceapă cu sare și piper negru măcinat și se servește cu pâine prăjită.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou