PUBLICITATE
Sursa :: allFOOD from Getty Images
Supă cremă de ceapă
O supă cremă clasică de ceapă, care vă va încălzi cu siguranță în zilele reci.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 6 ks Ceapă mare
- 2 cuișoare Usturoi
- 1 l Bulion
- 100 ml Cremă de gătit
- 2 ro Unt
- Sare, piper negru măcinat pentru asezonare
- Pâine prăjită pentru servire
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Se curăță ceapa și usturoiul și se taie în felii subțiri. Se topește untul într-o tigaie și se adaugă ceapa și usturoiul. Caramelizarea cepei este un pas esențial pentru prepararea acestei supe.
2. Pasul
După ce s-a caramelizat, se toarnă bulionul și se lasă să fiarbă încet, la foc mic, timp de aproximativ 30 de minute.
3. Pasul
Apoi, amestecați supa până obțineți o consistență omogenă (dacă vă plac bucățile de ceapă în supă, puteți sări peste acest pas).
4. Pasul
Nu uitați să adăugați smântâna și amestecați din nou.
5. Pasul
La final, se asezonează supa de ceapă cu sare și piper negru măcinat și se servește cu pâine prăjită.