PUBLICITATE
Sursa :: FB: Mit főzzek ma, receptek és ötletek
Supă cremă de țelină cu smântână
Aceasta este o rețetă simplă, dar gustoasă și nutritivă de supă cremă de țelină îmbogățită cu smântână. Este o aperitiv perfect sau o cină ușoară.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 2 Cap țelină
- 1 Cap ceapă roșie
- 2 gerezd usturoi
- 1 linguriță piper alb măcinat
- 1 linguriță sare
- 1 l Supă de legume de bază
- 200 ml Smântână tare
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
50 min.
1. Pasul
Curățăm dovlecelul, ceapa roșie și usturoiul și le tăiem în cuburi mai mari.
2. Pasul
Într-o oală mare, umplem legumele cu supă de bază de legume, le condimentăm cu sare și piper, apoi le gătim aproximativ 40 de minute, până când legumele se înmoaie.
3. Pasul
Supa o pasam cu blenderul pana devine cremoasa, apoi adaugam smantana si o lasam sa fiarba inca 5 minute.
4. Pasul
Înainte de servire, sărați/piperati după gust și serviți fierbinte.