PUBLICITATE

Sursa :: Panagiotis Kyriakos from Getty Images

Supă de cartofi cu usturoi

Aceasta este o rețetă clasică pentru o supă simplă și gustoasă de cartofi cu usturoi. Excelentă pentru zilele reci sau când aveți poftă de ceva cald.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Ingrediente principale

  • 500 g Cartofi Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 4 căței de usturoi Adăugat la

Condimente

  • 1 linguriță sare și piper Adăugat la
  • 2 ro ulei Adăugat la
  • 2 l apă Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Începeți prin a curăța și tăia cartofii în bucăți mai mici.

2. Pasul

Tăiați ceapa și usturoiul mărunt.

3. Pasul

Încălziți uleiul în tigaie și adăugați ceapa și usturoiul tocate. Prăjiți până când ceapa începe să-și schimbe culoarea la aurie.

4. Pasul

Adăugați cartofii tăiați și amestecați bine totul. Săriți cartofii cu ceapă și usturoi timp de aproximativ 10 minute.

5. Pasul

Adăugați apă, sare și piper. Aduceți la fierbere și apoi lăsați să fiarbă la foc moderat aproximativ 30 de minute, până când cartofii se înmoaie.

6. Pasul

Când cartofii sunt moi, luați supa de pe foc. Dacă doriți o consistență mai fină, puteți amesteca supa cu un blender submersibil.

7. Pasul

Serviți cald. Puteți presăra supa cu verdețuri pentru mai mult gust.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou