Sursa :: Panagiotis Kyriakos from Getty Images
Supă de cartofi cu usturoi
Aceasta este o rețetă clasică pentru o supă simplă și gustoasă de cartofi cu usturoi. Excelentă pentru zilele reci sau când aveți poftă de ceva cald.
Ingrediente
Ingrediente principale
- 500 g Cartofi
- 1 ks The Onion
- 4 căței de usturoi
Condimente
- 1 linguriță sare și piper
- 2 ro ulei
- 2 l apă
Ultimele broșuri
Procedura
Începeți prin a curăța și tăia cartofii în bucăți mai mici.
Tăiați ceapa și usturoiul mărunt.
Încălziți uleiul în tigaie și adăugați ceapa și usturoiul tocate. Prăjiți până când ceapa începe să-și schimbe culoarea la aurie.
Adăugați cartofii tăiați și amestecați bine totul. Săriți cartofii cu ceapă și usturoi timp de aproximativ 10 minute.
Adăugați apă, sare și piper. Aduceți la fierbere și apoi lăsați să fiarbă la foc moderat aproximativ 30 de minute, până când cartofii se înmoaie.
Când cartofii sunt moi, luați supa de pe foc. Dacă doriți o consistență mai fină, puteți amesteca supa cu un blender submersibil.
Serviți cald. Puteți presăra supa cu verdețuri pentru mai mult gust.