PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay: Einladung_zum_Essen

Supă de dovleac Hokkaido cu lapte de cocos

Rețeta de supă de dovleac Hokkaido cu lapte de cocos, potrivită pentru prânz.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 ks Dovleac Hokkaido Adăugat la
  • 1 l supă de legume Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 2 cuișoare usturoi Adăugat la
  • 1 ks Ardei roșu Adăugat la
  • 400 ml lapte de cocos Adăugat la
  • 1 ks Ginger Adăugat la
  • 1 ks Ardei iute Adăugat la
  • 1 Articolul Turmeric Adăugat la
  • 2 ro Ulei de rapiță Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Curățăm dovleacul, îl tăiem în bucăți mai mici și îndepărtăm semințele.

2. Pasul

Ceapa, usturoiul și ardeiul se taie mărunt.

3. Pasul

Încălzim uleiul în tigaie, adăugăm ceapa, usturoiul, ardeiul, ardeiul chilli tocat și ghimbirul ras. Lăsăm să se gătească puțin.

4. Pasul

Adăugăm dovleacul, turmericul și prăjim totul împreună.

5. Pasul

Adăugăm supa de legume, adăugăm lapte de cocos și gătim până se înmoaie.

6. Pasul

Apoi amestecăm totul până devine neted și îl condimentăm cu sare și mirodenii.

7. Pasul

Servim fierbinte cu pâine prăjită.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou