PUBLICITATE
Sursa :: Pixabay: Einladung_zum_Essen
Supă de dovleac Hokkaido cu lapte de cocos
Rețeta de supă de dovleac Hokkaido cu lapte de cocos, potrivită pentru prânz.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 1 ks Dovleac Hokkaido
- 1 l supă de legume
- 1 ks The Onion
- 2 cuișoare usturoi
- 1 ks Ardei roșu
- 400 ml lapte de cocos
- 1 ks Ginger
- 1 ks Ardei iute
- 1 Articolul Turmeric
- 2 ro Ulei de rapiță
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Curățăm dovleacul, îl tăiem în bucăți mai mici și îndepărtăm semințele.
2. Pasul
Ceapa, usturoiul și ardeiul se taie mărunt.
3. Pasul
Încălzim uleiul în tigaie, adăugăm ceapa, usturoiul, ardeiul, ardeiul chilli tocat și ghimbirul ras. Lăsăm să se gătească puțin.
4. Pasul
Adăugăm dovleacul, turmericul și prăjim totul împreună.
5. Pasul
Adăugăm supa de legume, adăugăm lapte de cocos și gătim până se înmoaie.
6. Pasul
Apoi amestecăm totul până devine neted și îl condimentăm cu sare și mirodenii.
7. Pasul
Servim fierbinte cu pâine prăjită.