PUBLICITATE
Sursa :: irynamelnykphotos from Canva
Supa de dovleac hokkaido prăjit la cuptor
Rețetă pentru supa de dovleac prăjit din Hokkaido, care este una dintre supele tipice de toamnă.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 1 kg Dovleac Hokkaido
- 2 ks The Onion
- 3 cuișoare Usturoi
- 1 l Bulion de legume
- 200 ml Frișcă
- 2 linguri Unt
- sare și piper
- Paprika măcinată
- Un vârf de cuțit de nucșoară
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
90 min.
1. Pasul
Se curăță dovleacul și se taie în bucăți mai mici.
2. Pasul
Se curăță și se taie mărunt ceapa și usturoiul. Se topește untul într-o cratiță și se prăjește ceapa și usturoiul.
3. Pasul
Puneți dovleacul în cuptorul preîncălzit la 180°C și coaceți-l timp de aproximativ 45 de minute. T
4. Pasul
Când dovleacul este moale, se adaugă la legumele prăjite, se toarnă bulionul și se lasă să fiarbă.
5. Pasul
Apoi se mixează supa până la omogenizare și se adaugă frișca.
6. Pasul
Se condimentează cu sare și piper după gust și la final se adaugă un vârf de nucșoară.