PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay: silviarita

Supă de dovleac

Caldă, delicioasă, răcoritoare și plină de vitamine. Această supă de dovleac este un aperitiv minunat.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Supă

  • 1 ks Dovlecel mic Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 2 ks morcovi Adăugat la
  • 1 ks usturoi Adăugat la
  • 1 ceașcă cremă de gătit Adăugat la

Condimente

  • 1 linguriță nucșoară Adăugat la
  • 1 linguriță sare Adăugat la
  • 1 linguriță Piper negru Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Curățăm dovleacul și îl tăiem în bucăți. Curățăm și tăiem morcovul, ceapa și usturoiul. Prăjim toate ingredientele într-o tigaie cu puțin ulei.

2. Pasul

Se adaugă apă și se lasă la fiert până când ingredientele se înmoaie.

3. Pasul

Când ingredientele se înmoaie, adăugăm condimente (sare, piper negru, nucșoară) și turnăm smântâna pentru gătit.

4. Pasul

Amestecăm totul împreună până obținem o consistență netedă și servim supa fierbinte.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou