PUBLICITATE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/gQiJjmBj_-G69KDTQ5-v/34f8eab5f79d964cce1b23537ab06f.jpeg)
Sursa :: etorres69 from Getty Images
Supă de dovlecel cu cartofi
Această supă de dovlecel și cartofi este delicioasă, nutritivă și ușor de preparat.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Ingrediente principale
- 2 ks dovlecei
- 2 ks Cartofi
- 1 ks The Onion
- 2 cuișoare usturoi
Condimente și garnituri
- 1 linguriță sare
- 1 linguriță piper negru măcinat
- 1 linguriță Mărgăritar
- 2 ro ulei vegetal
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
45 min.
1. Pasul
Pregătiți toate ingredientele. Curățați legumele, tăiați cartofii și ceapa în bucăți mai mici. Lăsați dovlecelul întreg.
2. Pasul
În tigaie, prăjiți ceapa tăiată în ulei, adăugați cartofii tăiați și prăjiți-i.
3. Pasul
Adăugați dovlecelul tăiat, usturoiul, sarea și toate condimentele. Gătiți pe foc mediu timp de 15-20 de minute.
4. Pasul
Îndepărtați tigaia de pe foc și lăsați-o să se răcească. Apoi transferați totul într-un blender și amestecați până obțineți o supă netedă.
5. Pasul
Serviți supa fierbinte. Puteți să o presărați cu ierburi sau să adăugați o bucată de pâine albă. Poftă bună!