PUBLICITATE
Sursa :: nitrub from Getty Images
Supă de fasole uscată
O supă hrănitoare și gustoasă de fasole uscată, care te va sătura și încălzi în zilele reci de iarnă. Pe lângă fasole, în supă mai sunt și cartofi, morcovi și ceapă, care îi oferă un gust și un miros bogat.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Ingrediente principale
- 250 g fasole uscată
- 2 ks Cartofi
- 1 ks morcovi
- 1 ks The Onion
- 3 cuișoare Usturoi
Condimente
- 1 linguriță sare
- 1 linguriță piper negru măcinat
- 1 linguriță Ardei dulce
- 1 linguriță coriandru măcinat
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
120 min.
1. Pasul
Inmuiați fasolea în apă și lăsați-o peste noapte.
2. Pasul
În ziua următoare, scurgeți fasolea și o puneți într-o oală cu apă. Aduceți apa la fierbere și apoi adăugați cartofii tăiați, morcovul și ceapa.
3. Pasul
Atunci când legumele și fasolea sunt moi, adăugați usturoiul presat și toate condimentele.
4. Pasul
Lăsați supa să fiarbă în continuare pentru a combina toate aromele.
5. Pasul
Serviți supa gata alături de pâine proaspătă și asezați după gust.