PUBLICITATE

Sursa :: nitrub from Getty Images

Supă de fasole uscată

O supă hrănitoare și gustoasă de fasole uscată, care te va sătura și încălzi în zilele reci de iarnă. Pe lângă fasole, în supă mai sunt și cartofi, morcovi și ceapă, care îi oferă un gust și un miros bogat.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Ingrediente principale

  • 250 g fasole uscată Adăugat la
  • 2 ks Cartofi Adăugat la
  • 1 ks morcovi Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 3 cuișoare Usturoi Adăugat la

Condimente

  • 1 linguriță sare Adăugat la
  • 1 linguriță piper negru măcinat Adăugat la
  • 1 linguriță Ardei dulce Adăugat la
  • 1 linguriță coriandru măcinat Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

Inmuiați fasolea în apă și lăsați-o peste noapte.

2. Pasul

În ziua următoare, scurgeți fasolea și o puneți într-o oală cu apă. Aduceți apa la fierbere și apoi adăugați cartofii tăiați, morcovul și ceapa.

3. Pasul

Atunci când legumele și fasolea sunt moi, adăugați usturoiul presat și toate condimentele.

4. Pasul

Lăsați supa să fiarbă în continuare pentru a combina toate aromele.

5. Pasul

Serviți supa gata alături de pâine proaspătă și asezați după gust.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou