Supă de gulaș din carne de porc
Gulaș casnic
Ingrediente
- 800 g umăr de porc
- untură
- 2 bucată The Onion
- 2 căței de usturoi
- 4 morcovi
- 3 Ardei
- 5 cartof
- 150 g bacon
- sare și piper
- Condiment pentru gulaș
- ardei iute
Ultimele broșuri
Procedura
Într-o oală mai mare prăjim pe un pic de grăsime slănina tăiată în cuburi mai mici.
Adăugăm ceapa tocată mărunt și usturoiul strivit. După un timp, adăugați ardeiul tăiat în cuburi mai mici și morcovul tăiat în rondele. Acoperim cu apă și lăsăm să fiarbă timp de aproximativ 20 de minute.
Apoi adăugăm la legume carnea tăiată cubulete, turnăm apă astfel încât să fie aproximativ 2 cm deasupra cărnii și lăsăm să fiarbă până se înmuă. Dacă apa se evaporă, adăugăm după necesitate. Condimentăm cu mirodenii pentru gulaș, adăugăm sare și piper.
Înainte de finalizare, adăugăm cartofii tăiați cubulețe și turnăm mai multă apă. Lăsăm să fiarbă aproximativ jumătate de oră. În final, îngroșăm cu cartofi răzuți (la fel de fin ca pentru haluschi cu brânză de oaie) și lăsăm să fiarbă câteva minute în plus. Potrivim de gust dacă este necesar și adăugăm un pic de chilli dacă vreți să fie un pic mai picant.