PUBLICITATE

Supă de gulaș din carne de porc

Gulaș casnic

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 800 g umăr de porc Adăugat la
  • untură Adăugat la
  • 2 bucată The Onion Adăugat la
  • 2 căței de usturoi Adăugat la
  • 4 morcovi Adăugat la
  • 3 Ardei Adăugat la
  • 5 cartof Adăugat la
  • 150 g bacon Adăugat la
  • sare și piper Adăugat la
  • Condiment pentru gulaș Adăugat la
  • ardei iute Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Într-o oală mai mare prăjim pe un pic de grăsime slănina tăiată în cuburi mai mici.

2. Pasul

Adăugăm ceapa tocată mărunt și usturoiul strivit. După un timp, adăugați ardeiul tăiat în cuburi mai mici și morcovul tăiat în rondele. Acoperim cu apă și lăsăm să fiarbă timp de aproximativ 20 de minute.

3. Pasul

Apoi adăugăm la legume carnea tăiată cubulete, turnăm apă astfel încât să fie aproximativ 2 cm deasupra cărnii și lăsăm să fiarbă până se înmuă. Dacă apa se evaporă, adăugăm după necesitate. Condimentăm cu mirodenii pentru gulaș, adăugăm sare și piper.

4. Pasul

Înainte de finalizare, adăugăm cartofii tăiați cubulețe și turnăm mai multă apă. Lăsăm să fiarbă aproximativ jumătate de oră. În final, îngroșăm cu cartofi răzuți (la fel de fin ca pentru haluschi cu brânză de oaie) și lăsăm să fiarbă câteva minute în plus. Potrivim de gust dacă este necesar și adăugăm un pic de chilli dacă vreți să fie un pic mai picant.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou